Четвер, 25.04.2024, 07:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Вересень » 19 » Акція «Подаруй малюнок-оберіг воїну АТО»
16:10
Акція «Подаруй малюнок-оберіг воїну АТО»

«Поспішайте творити добро!» — звертався до людей Маленький Принц, герой твору А. де Сент-Екзюпері. А чи завжди ми готові прийти на допомогу один одному, чи відчуваємо потребу в піклуванні про інших? Адже навколо нас люди: те, що віддаєш їм, бумерангом повернеться до тебе. Близькі та зовсім незнайомі люди розраховують на щирість та співчуття, очікують добрих справ.

Ось чому так важливо вміти знаходити можливість допомагати з радістю, без вихваляння. Готовність прийти на допомогу має стати частиною нашого життя. Сьогодні конкретної допомоги потребують переселенці із зони АТО, військові-учасники антитерористичної операції. Справжнє милосердя — це, передусім, конкретні справи. Доброта і чуйність. Співпереживання і щиросердність, уміння розділити чужий біль, розрадити в горі та біді — це в ментальності нашого народу. Наша школа вже багато років займається доброчинною діяльністю, і тому з перших днів загрози єдності нашої держави вчителі, діти та батьки неодноразово допомагали одягом та продуктами харчування, подарунками та оберегами захисникам.

 

У рамках акції «Подаруй малюнок-оберіг воїну АТО», яка відбулася протягом з 14.09. по 19. 09  2016 року у Ватутінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 Ватутінської міської ради Черкаської області, учні підготували для українських військових, що перебувають у зоні АТО листівки, малюнки та обереги, які гріють серця наших воїнів, оберігають від ворожої зброї.

Воїни світла - воїни АТО.
Нам дарують світло мир і добро.
Воїни з неба вічно живі
Нам дарують небо і мир на землі.

 



 20 вересня 2016 року в Черкаському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних працівників відбулося відкриття експозиційної зали «Воїни світла», присвяченої освітянам, які були або нині перебувають в зоні АТО. Таких на область тридцять три особи, троє з них загинули на Сході. У музеї представлені речі, малюнки дітей, вірші, документи учасників бойових дій та волонтерів, уламки боєприпасів та ін.

У рамках заходу Валерій Данилевський, начальник управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації  передав дитячі малюнки , листи, обереги наших учнів Олександру  Кутньому, члену координаційної ради учасників АТО  в Черкаській  області, для відправки найближчим часом в зону бойових дій.

Категорія: Новини | Переглядів: 976 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту