П`ятниця, 19.04.2024, 11:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Жовтень » 17 » Інтелектуально-спортивно-патріотичні змагання "Козацькі забави"
16:04
Інтелектуально-спортивно-патріотичні змагання "Козацькі забави"

Щорічно 14 жовтня відзначається День українського козацтва, якому належить особливе місце в історії України та в історичній пам'яті українського народу. Згідно з указом   Президента  України  від № 806 з 2014 року  цей день оголошено Днем  захисника  України.

 З нагоди  цього  подвійного  свята  у Ватутінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 Ватутінської міської ради Черкаської області 17.10.2016 року  було проведено інтелектуально-спортивно-патріотичні змагання «Козацькі забави». Учасники , учителі школи  ( команда «Стрільці»)   і  учні 11 класу (команда «Торнадо»),  продемонстрували свою спритність, силу та знання  історії України,  традицій  українського  козацтва. На початку  заходу  присутні  згадали  про батьків  учнів  школи, які  є  учасниками  військових  подій  на  Сході  нашої  країни, та вшанували  пам'ять  загиблих  воїнів  АТО.

За замаганнями  юних  козаків та вчителів залюбки спостерігали учні школи, вчителі та громадськість.  А  оцінювало   їх компетентне  журі  у складі: завідувач методичним кабінетом міського  відділу  освіти  Жовновата Н.Я., методист методичного кабінету  міського  відділу  освіти  Шарова О.О., волонтер  воїнів АТО та учасники  Євромайдану  Данилюк О.В., заступник  директора школи з навчально-виховної  роботи Архипенко Т.І.  та заступник  директора школи з  виховної  роботи  Калиушко  Л.В.

У програмі свята козацтва були спортивні, військові естафети та інші цікаві  конкурси: «Збирання та розбирання автомата»,  «Одягання бойовки на швидкість», «Вікторина», «Мудрий отаман», «Козацькі скарби», «Козацька  пісня», «Влучний стрілець»,   «Передача м’яча  в шерензі» , «Тунель», «Біг  в брилі з перешкодами», «Чорна  скринька».

   

У завзятій  боротьбі  перемогу з невеликим відривом виборола команда вчителів «Стрільці», за що була нагороджена грамотою. Солодкі подарунки за друге місце отримала команда учнів «Торнадо». Учасники переконали  присутніх, що козацькому роду нема переводу.

На свято були запрошені волонтери воїнів АТО та учасники Євромайдану:  Данилюк О. та Гогунець П., які надали  автомат Калашникова  для  проведення   конкурсу «Збирання та розбирання автомата».

 

Учасники, журі та глядачі отримали  незабутні  враження від цього чудового заходу.

Категорія: Новини | Переглядів: 676 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту