Субота, 20.04.2024, 06:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Квітень » 20 » Міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»
09:19
Міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»

19 квітня в м.Ватутіне  на міському стадіоні «Шахтар» відбувся І (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (далі – Гра «Джура»), учасниками якої стали 4 рої загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Метою даного заходу є патріотичне виховання учнівської молоді на засадах національної гідності, високої самосвідомої, активної громадянської позиції, здорового способу життя.

На відкриття Гри «Джура» було запрошено почесного гостя – секретаря Ватутінської міської ради Є.І.Підцерковного,  який наголосив про те, що дана Гра це не лише розвиток сили, витривалості, швидкості та гнучкості,  а й виховання патріотизму, мужності, цілеспрямованості, впевненості в своїх силах, формуванні характеру. Також, з відкриттям міського етапу Гри «Джура» привітав роївців начальник відділу освіти Ватутінської міської ради С.М.Бурбело, підкресливши її вагоме значення і побажав юним джурам перемог.

     У Грі взяли участь 4 команди (рої) загальноосвітніх навчальних закладів міста. Результати участі в конкурсах та змаганнях Гри свідчать про високий рівень підготовки роїв СШ № 1 та ЗОШ №5, а також достатній рівень підготовки ЗОШ №6 та ЗОШ №2.

 

Програма гри, яка була різноманітна і насичена, включала проведення змагання зі стройової підготовки «Впоряд», стрільби з пневматичної гвинтівки,  з надання першої долікарської допомоги  та рятувальні роботи «Рятівник», силова боротьба «Перетягування линви», подолання смуги перешкод. 

     У конкурсі «Впоряд» високу якість виконання впорядових наказів та маршової патріотичної пісні продемонстрували рій «БЕМС» (СШ № 1), рій «Убивча сила» (ЗОШ №5) та рій «До зброї!» (ЗОШ №6). Перемогу в даному етапі здобули рій «Убивча сила» (ЗОШ №5).

 

     Високим рівнем фізичної підготовки у змаганнях «Перетягування линви» відзначився рій «БЕМС» (СШ № 1) та рій «Убивча сила» (ЗОШ №5). Перемогу з рахунком 2:0 отримали рій «БЕМС» (СШ № 1).

 

     У змаганнях «Стрільба з пневматичної гвинтівки» найвлучнішими були рої ЗОШ №5 та СШ № 1. В кінцевому заліковому етапу з кількістю 45 вибитих очок перемогу отримали рій «Убивча сила» (ЗОШ №5).

 

     У змаганнях «Рятівник» свою вправність у наданні першої долікарської допомоги та при проведенні рятувальних робіт продемонстрували всі рої навчальних закладів. Вони правильно та чітко надали першу долікарську медичну допомогу при закритих переломах верхніх та нижніх кінцівок та доправили потерпілого на ношах до місця призначення. Переможець визначався за коротшим терміном надання допомоги, а тому перемогу здобув рій «До зброї!» (ЗОШ №6).

     У етапі «Смуга перешкод» найшвидшими стали рій «БЕМС» (СШ № 1).

В загальнокомандному заліку Гри «Джура» місця розподілилися в такому порядку:

      І місце - рій «Убивча сила» (ЗОШ №5);

      ІІ місце - рій «БЕМС» (СШ № 1);

      ІІІ місце - рій «До зброї!» (ЗОШ №6);

      ІV місце – рій «Легіон» (ЗОШ №2).

Вітаємо всі рої

Категорія: Новини | Переглядів: 553 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту