Субота, 20.04.2024, 02:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 30 » Міський проблемний семінар на тему «Проблема збереження здоров’я учасників навчально - виховного процесу"
09:52
Міський проблемний семінар на тему «Проблема збереження здоров’я учасників навчально - виховного процесу"

29 листопада 2016 року у Ватутінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 ім. М.Ф. Ватутіна Ватутінської міської ради Черкаської області в приміщенні шкільного методичного кабінету проведено міський проблемний семінар на тему  «Проблема збереження здоров’я  учасників навчально - виховного процесу як основний чинник успішної реалізації навчання та виховання школярів».

В роботі семінару взяли участь завідувач методичним кабінетом відділу освіти Жовновата Н.Я., завідувач ДНЗ №7 Дзісяк Л.В., методист Лєдок Л.В., заступники директорів шкіл з навчально – виховної роботи Орещук О.В., Глобін Ю.М., Підчіс Т.Б., Архипенко Т.І., Атаманюк Т.В.

  

Учасники проблемного семінару: заступник директора з навчально-виховної роботи ЗОШ№2 Орещук О.В., медична сестра Васіна О.І., дієтична сестра Кравченко Н.В., вчителі початкових класів Компанієць Т.В., Дробот А.В., вчитель фізичної культури Дядя О.С. та практичний психолог закладу Михайленко О.В. презентували та обговорили питання стосовно ефективності впровадження в роботу школи здоров’язберігаючих технологій для забезпечення фізичного та інтелектуального  розвитку успішної особистості, про  оптимальність санітарно – гігієнічних умов, якісне медичне обслуговування та відповідно організоване гаряче харчування, обов’язковість розвантаження і відпочинок школярів, про правильну організацію облаштування робочого місця вчителя та учня, про значення занять фізичною культурою і спортом та про доцільність збереження психічного та психологічного здоров’я вчителів та учнів як учасників навчально – виховного процесу.

Всі доповіді виступаючих супроводжувались переглядом відеороликів, навчальних ілюстративних презентацій, які допомагали учасникам семінару глибше та змістовніше вивчити означені питання.   

Категорія: Новини | Переглядів: 666 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту