Четвер, 28.03.2024, 20:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Початкова освіта

Прощавай, Букварику!

Із Букваря починається шлях кожного маленького громадянина нашої країни. Саме він учить читати та писати, з нього дітки починають крокувати Країною Знань.

7 травня у Ватутінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 відбулося свято Букварика. Це свято – важлива подія в житті дітей, адже вони здолали одну з найважливіших сходинок в цьому житті – навчилися читати. Цей шлях був довгим для нетерплячих малюків, і кожен пройшов його по-своєму. Хтось почав читати ще до школи, вечорами разом з мамою і татом, а хтось вперше відкрив книгу, сидячи за партою в школі. Так чи інакше, для кожної дитини закінчення вивчення Букварика – особливий день.

... Читати далі »

Прикрепления:
Категория: Початкова освіта | Просмотров: 831 | Добавил: -=KYMILLIE=- | Дата: 07.05.2014 | Комментарии (0)

У Ватутінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 5 відбулося свято «Тарасові березини» за участю учнів, працівників методичного кабінету та педагогів школи.

В святково прибраному залі  розпочалося свято, на  слова Т.Шевченка учні 3 класу проспівали пісню «Зацвіла в долині червона калина».

Найактивнішими були Майданський Назар, який виконав пісню «Я маленький козак». Орінічева Ольга з сином Іваном виконали сценку з життя Тараса Шевченка. Цікавий виступ був в учениці 3 класу , Рациної Діани, яка проспівала пісню «Я україночка». На фоні звучання пісні «Думи, мої думи» на слова Т.Г.Шевченка учні 3 класу Благовісна Кароліна, Вотькало Тімур, Кухаренко Марія прочитали вірші відомого поета. В цих творах туга – за рідною природою, рідним краєм. Рацина Діана і Назаренко Андрій показали інсценізацію з життя маленького Тараса, де глядачі переконалися, що у хлопчика був талант, прагнення вчитися. Дівчатка 2 класу завершили свято піснею «На нашій Україні».

Ведучі свята – к ... Читати далі »

Прикрепления:
Категория: Початкова освіта | Просмотров: 791 | Добавил: -=KYMILLIE=- | Дата: 27.02.2014 | Комментарии (0)

РОЗВИТОК КРЕАТИВНОЇ ОСОБИСТОСТІ УЧНЯ ЯК ПСИХОЛОГО – ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА СУЧАСНОСТІ

10 січня 2014 року відбулося ІІІ засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів міста Ватутіного по темі «Розвиток креативної особистості учня як психолого – педагогічна проблема сучасності». На засіданні були присутні вчителі початкових класів шкіл міста та гості: методист лабораторії початкового та дошкільного навчання ЧОІПОПП Чорновіл Вікторія Олександрівна, начальник відділу освіти Ватутінської міської ради Точинюк Людмила Петрівна, завідувач методичним кабінетом відділу освіти Жоновата Наталія Яківна, методист методичного кабінету, відповідальний за роботу початкової ланки освіти Клопотенко Ніна Григорівна. Засідання відкрила керівник міського методичного об’єднання вчителів початкових класів Компанієць Тетяна Віталіївна.

Державний стандарт серед завдань освітніх галузей визначає розвиток розумових і творчих здібностей, пізнавальної активності та самостійності учнів. Реалізація цих завдань можлива за умови творчого спрямування навчально – виховного процесу на кожному уроці, характерною ознакою якого є розгортання у часі ситуації розмірковування,  ... Читати далі »

Прикрепления:
Категория: Початкова освіта | Просмотров: 731 | Добавил: -=KYMILLIE=- | Дата: 10.01.2014 | Комментарии (0)

Відчуття, які виникають першого вересня, неможливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Початок нового навчального року - це свято викладачів та вчителів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління. Особлива увага приділяється,  звичайно ж, першокласникам, тим, хто вперше сідає за шкільну парту. 

Цього року свято Першого вересня було незвичайним. Стало гарною традицією у нашому місті для найменших школярів Першого вересня в центрі міста влаштовувати незабутню подію. 

1-го вересня звучали  привітання на адресу першокласників від голови< ... Читати далі »

Прикрепления:
Категория: Початкова освіта | Просмотров: 823 | Добавил: -=KYMILLIE=- | Дата: 01.09.2013 | Комментарии (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту