П`ятниця, 19.04.2024, 09:04
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Травень » 17 » Правоохоронці поділилися з учнями досвідом!
11:46
Правоохоронці поділилися з учнями досвідом!

                           Правоохоронці поділилися з учнями досвідом!

  Все пізнається з дитинства,в тому числі виховання патріотизму, любові до Вітчизни, її символів і героїв, їх наслідування. Не багато є професій, які покликані служити Вітчизні і одна з них - професія міліціонера.  Робота міліціонера в умовах сьогодення покликана служити народу з головним девізом: «Людина понад усе». Цього можна добитися лише  при тісній взаємодії з громадськістю.

           Перед настанням літніх шкільних канікул за ініціативи лідерів шкільних самоврядувань міста, Ради старшокласників м.Ватутіного, за підтримки відділу освіти та міської ради працівники міліці провели День відкритих дверей до Ватутінського МВ УМВС України в Черкаській області. До приміщення лінійного відділу були запрошені вихованці загальноосвітніх шкіл.  Діти в рамках цього заходу зсередини познайомилися з роботою міліціонерів.  На початку  екскурсії начальник МВУМВС Малюша П.Г. розповів школярам про структуру підрозділу, особливості роботи міліції та  продемонстрували деяке озброєння. З цікавістю діти роздивлялися  зброю, амуніцію та спецзасоби, які допомагають міліціонерам в їхній службі. Діти скористалися можливістю потримати в руках справжній пістолет (учбовий),  приміряти «важкенний» бронежилет та каску.  Далі діти поспостерігати за роботою оперативного чергового в черговій частині, заглянули й в камеру попереднього утримання.
   На завершення зустрічі старший оперуповноважений
КМСД Мамалат О.О. розповіла дітям про адміністративну відповідальність за скоєння правопорушень та розповіла про шкідливий вплив на організм людини, а особливо дітей, тютюну, алкоголю та наркотиків. Особливу увагу школярів  звернули на проведення їх дозвілля  під час літніх канікул, надали порад щодо поведінки біля залізниці.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 641 | Додав: konni | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту