Четвер, 28.03.2024, 23:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Вересень » 15 » Тиждень фізичної культури та спорту
08:38
Тиждень фізичної культури та спорту

Тиждень фізичної культури та спорту

Олімпійський тиждень

«О спорт! Ти - мир!», «Здоровим бути – це «модно» і «круто» під такими гаслами пройшли у цьому навчальному році Олімпійський тиждень у загальноосвітніх навчальних закладах міста.

Розпочався він зі Всеукраїнського олімпійського уроку, який було проведено в усіх класах. Цікаво та змістовно пройшли ці уроки: зі змаганнями та вікторинами, використанням наочності та мультимедійних презентацій.  Учні знайомилися з історією виникнення Олімпійських ігор, обговорювали проблеми та перспективи розвитку спорту в Україні, готували повідомлення про найвидатніших спортсменів нашої держави тощо.

  


  
  

Щорічно в другу суботу вересня відзначається День фізичної культури і спорту – свято, що уособлює велич сили духу, мужності та здоров’я. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту.

12 вересня 2015 року, з метою популяризації олімпійського руху, розвитку фізичної культури і масового спорту, підвищення рівня спортивної майстерності, організації змістовного дозвілля, пропаганди здорового способу життя, в нашому місті відбулися спортивно-масові заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Вперше на марафонський забіг, який стартував від міської центральної площі, вийшли юні ролери.

Відкриття спортивного свята відбулося на стадіоні "Шахтар". Розпочалась урочиста частина з виконання Державного Гімну. З привітальним словом до учасників дійства звернувся заступник міського голови Дмитро Токар, який привітав всіх присутніх зі святом та побажав міцного здоров'я, мирного неба, натхнення, спортивного кар'єрного росту. За активну спортивну діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в місті нагороджено Почесними грамотами виконавчого комітету Ватутінської міської ради ветеранів спорту, грамотами виконавчого комітету Ватутінської міської ради також нагороджені вчителі фізичної культури, тренери та вихованці дитячої юнацької спортивної школи та вихованців спортивного клубу "КОЇ - НАБОРІ".

Програму спортивного свята склали: майстер - класи дитячого професійного футбольного клубу "РЕТРО", спортивних клубів "КОЇ-НАБОРІ", "ТАЕКВОН-ДО "ГЕПЕРД"; молодіжно-патріотичний квест "Ватутіне – частина України"; футбольний турнір між збірними командами навчальних закладів міста; спортивні змагання "Старти олімпійців" між шкільними командами та спортивні змагання між ветеранами спорту. Приємним сюрпризом для учасників та гостей в цей день стали показові виступи танцювальної студії "DANCE PRO STAYLE".

  

  
  

Змагання проходили жваво, цікаво, з прагненням до перемоги, яку все ж здобули:

·        в змаганнях молодіжно-патріотичного КВЕСТУ – ЗОШ № 6;

·        серед учасників-ролерів здобули номінації

"найспритніший" – Олександр Галущенко;

"найяскравіший" – Маріана Іващенко;

"найменший"- Владислав Вовкодуб

·        в футбольному турнірі – СШ № 1;

·        в змазаннях "Старти олімпійців" – ЗОШ № 2;

·        в змаганнях з ДАРТСу серед ветеранів спорту – Людмила Дядюра.

Категорія: Новини | Переглядів: 595 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту