П`ятниця, 19.04.2024, 09:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Жовтень » 11 » Відбувся традиційний легкоатлетичний крос ''Золота осінь''-2016
16:08
Відбувся традиційний легкоатлетичний крос ''Золота осінь''-2016

З метою популяризації фізичної культури і масового спорту в місті, підвищення рівня спортивної майстерності, організації змістовного дозвілля, пропаганди здорового способу життя, піднесення рівня патріотичного виховання молоді 11 жовтня в міському парку відпочинку відбувся традиційний легкоатлетичний крос «Золота осінь», присвячений 72-й річниці визволення області, України від фашистських загарбників та з нагоди 115-ї річниці від Дня народження М.Ф.Ватутіна.

 

Змагання проходили під загальним керівництвом сектору у справах сім`ї дітей, молоді та спорту. Безпосередньою організацією змагань займався тренерсько-викладацький колектив Ватутінської дитячо-юнацької спортивної школи. В кросі взяли активну участь юні легкоатлети всіх загальноосвітніх шкіл нашого міста та державного навчального закладу «Ватутінський професійний ліцей».

З привітальним словом до учасників змагань звернулася завідувач сектору у справах сім`ї, дітей, молоді та спорту Валентина Дроздова: «Спортивні змагання сприймаються як свято здоров‘я, краси, гарту і молодості. Спорт, регулярні заняття фізкультурою – це здоровий спосіб життя, до якого долучаються тисячі, мільйони наших співвітчизників. І особливо приємно усвідомлювати, що наше молоде покоління все більше і більше захоплюються активними заняттями зі спорту. Ви – наша гордість, наша надія!». Також побажала юним спортсменам вдалих стартів та переможних фінішів.

Загалом на бігові доріжки вийшло 98 учасників: 63 юнаків та 35 дівчат. Змагалися спортсмени у різних вікових групах з 2 по 11 класи.

За помахом червоного прапорця одні за одними стартували хлопці і дівчата. Хтось не збавляв темпу до самого фінішу, а дехто дещо знесилено діставався жаданої лінії фінішу. Та завжди знаходилась група підтримки, яка підбадьорювала. Словом, позитивних емоцій і смаку перемоги не бракувало.

Тож переможцями змагань серед дівчат стали:

Ліннік Софія (СШ №1),

Брусліновська Поліна (ЗОШ №5),

Довгаль Тетяна (ЗОШ № 6),

Дорогань Анастасія (ЗОШ №6),

Гончар Таміла (ЗОШ №6)

А серед юнаків перемогу здобули:

Селуянов Михайло (ЗОШ №6)

Литвіцький Олександр (ЗОШ №2),

Маслінцев Влад (СШ №1),

Добровольський Давід (ЗОШ № 6),

Фесенко Володимир (ДНЗ «Звенигородський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів»).

 

Всі переможці та призери легкоатлетичного кросу були нагороджені грамотами та цінними подарунками від виконавчого комітету Ватутінської міської ради.

Категорія: Новини | Переглядів: 586 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту