П`ятниця, 19.04.2024, 04:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 3 » Відкриття табірної зміни
13:19
Відкриття табірної зміни

Сумувати ніколи, бо ідуть канікули!

 

                         Сьогодні свято, і вкраїнські діти

                        Стоять врочисто, вишикувавши ряд.

                       Єдині всі, єдиної родини квіти

                      Зібрались тут, на відпочинок для малят.

 


З 2 червня на базі загальноосвітніх навчальних закладів міста відкрито 4 пришкільних табори відпочинку та профільний табір «Джерело» туристсько-краєзнавчого напрямку, на базі Ватутінської станції юних техніків, в яких протягом 14 календарних днів буде проходити відпочинкова кампанія «Літо 2014!». Відпочинком охоплено 866 учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста, з них 589 дітей  пільгових категорій.

Відпочинок у таборах обіцяє бути змістовим та цікавим.  Малюків та учнівську молодь чекають трьохразове харчування, цікаве дозвілля: різноманітні походи, екскурсії, майстер-класи від викладачів Ватутінської школи мистецтв, конкурси, розваги, вікторини, флешмоби, квести, спортивні змагання, ігри на свіжому повітрі, сонячні ванни, яких синоптики до кінця червня обіцяють вдосталь, тож відпочинок буде різноманітним та корисним.

3 червня 2014 року прийшли привітати з урочистим відкриттям таборів почесні гості – Валентина Миколаївна Дроздова, завідувач сектору у справах сімї, дітей, молоді та спорту та Маргарита Василівна Кравченко – головний спеціаліст відділу освіти з питань охорони дитинства.

Валентина Миколаївна побажала цікаво та весело відпочити,  набратися сил на наступний навчальний рік,  наголосила, що міська влада приділяє значну увагу спортивному дозвіллю дітей, популяризації здорового способу життя; Маргарита Василівна побажала корисного, веселого відпочинку, зміцнення здоров’я дітям, а працівникам табору нових творчих здобутків, втілення нових форм відпочинку, ентузіазму і натхнення у роботі. Чимало гарних побажань прозвучало й від керівництва закладів. Для якісного та різноманітного відпочинку школярів відділом освіти були подаровані набори канцелярських та спортивних товарів.

Після лінійок відбувалися святкові концерти, під час яких  діти демонстрували свої здібності танцювати, співати, розповідати вірші, бути драматургами та акторами. Насиченість і різноманітність програми не дали нудьгувати, свято пройшло у доброзичливій атмосфері, всі учасники свята, і діти і вихователі, брали участь у розважальних іграх та конкурсах. Цей день ознаменувався радісним, веселим та піднесеним настроєм.

Бажаємо всім учасникам табору приємного відпочинку, натхнення на добрі справи та незабутніх вражень!

 

 

                                             М.П.Пересунько - методист методичного  кабінету 

відділу освіти Ватутінської міської ради

 

Категорія: Новини | Переглядів: 583 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту