Четвер, 28.03.2024, 17:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Листопад » 26 » Vіський семінар-практикум для практичних психологів, вчителів - логопедів, вихователів старших груп
16:33
Vіський семінар-практикум для практичних психологів, вчителів - логопедів, вихователів старших груп

Семінар-практикум

«Корекційно-розвиткова спрямованість діяльності практичного психолога та вчителя-логопеда з дітьми-логопатами»

 

26 листопада 2015 року у дошкільному навчальному закладі №7 «Сонечко» комбінованого типу за участю завідувача методичного кабінету, методиста та практичного психолога навчально-методичного центру практичної психології та соціальної роботи  методичного кабінету відділу освіти відбувся міський семінар-практикум для практичних психологів, вчителів - логопедів, вихователів старших груп на тему: «Корекційно-розвиткова спрямованість діяльності практичного психолога та вчителя-логопеда з дітьми - логопатами». 

  


Завідувач ДНЗ №7 «Сонечко»,  Дзісяк Любов Василівна, представила дошкільний навчальний заклад  та роботу логопедичної групи  і  ознайомила з планом роботи семінару - практикуму. Після чого вчитель-логопед закладу, Пугач Євгенія Олександрівна, презентувала логопедичну роботу з дітьми-логопатами та продемонструвала фрагмент практичного заняття з  дітьми логопедичної групи. Вона ознайомила з новими формами та методами роботи.

Учасники семінару отримали масу задоволення, тому що матеріал був різноманітний, цікавий, практичний та містив корисну інформацію для впровадження в практику роботи.

Практичний психолог навчально-методичного центру  практичної психології та соціальної роботи методичного кабінету відділу освіти, Парандій Галина Володимирівна, ознайомила присутніх з психологічними особливостями дітей-логопатів  і  запропонувала переглянути  фрагмент заняття з дітьми-логопатами.  

  

Практичні вправи, проведені спеціалістами, показали наступність та співпрацю у роботі, налагодження партнерських взаємовідносин всіх учасників навчально – виховного процесу.  Під час рефлексії кожен учасник практикуму – семінару висловив свої враження та побажання від почутого та побаченого.

 

Категорія: Дошкільна освіта | Переглядів: 873 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту