П`ятниця, 26.04.2024, 02:51
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Лютий » 14 » Звіт про проведену акцію «Повертайся живим» по Ватутінському ДНЗ №7 «Сонечко»
16:38
Звіт про проведену акцію «Повертайся живим» по Ватутінському ДНЗ №7 «Сонечко»

Звіт про проведену акцію «Повертайся живим»
по Ватутінському дошкільному навчальному закладі №7 «Сонечко» комбінованого типу Ватутінської міської ради Черкаської області

У Ватутінському дошкільному навчальному закладі пріоритетним є  патріотичне виховання дошкільників. Тому на протязі року ведеться робота по створенню умов для виховання маленьких патріотів. З цією метою заплановано і проведено відкриті заняття «Ми маленькі козачата» – група №12, вихователь Заславська О.А. та «Ми діти твої, Україно» група №8, вихователь Решетнік М.Ю.

  

Методистом ДНЗ розроблено цифрові ресурси на морально–патріотичну тему. Знахідки збираються, систематизуються і готується до друку досвід роботи на дану тематику.

Небайдужими до подій, які склалися в Україні є й працівники закладу. Колективом були зібрані кошти в розмірі 2650 грн. Частину з них, а саме 900 грн. надано на придбання зимової куртки Жукову В.О. Передано волонтеру  Момоту Вадиму термобілизна, перчатки, рукавиці, шкарпетки та продовольчі товари: чай, консерви, крупи, цукор, молоко згущене, сушка та сигарети. 04.02.2015 року колективом та батьківським комітетом закладу було запрошено в гості  Жукова В.О., який спілкувався з дітьми та колективом, був приємно вражений концертом, який підготували дошкільнята. Радощів не було меж, про що свідчать фотографіі дітей з воїном – визволителем. Батьки ДНЗ принесли подарунки у вигляді солодощів для В’ячеслава Олександровича та його побратимів. Педагоги разом з дітьми виготовили обереги, ангелів – охоронців , які передали в частину, де служить Жуков В.О. 8 коробок солодощів запропонували волонтерам для воїнів  - визволителів, які служать в гарячих точках України.

10 лютого колектив ЗОШ №2 передав  у наш заклад Прапор Доброчинності. Його  урочисто прийняли завідувач закладу та педагогічні працівники. На  полотнищі  малята разом з вихователями виклали малюнки, поробки, обереги. Парадним Володимиром на доброчинній основі велась відеозйомка свята.

 

11лютого дошкільнята разом з вихователем – методистом закладу та педагогами передали прапор  доброчинності в ЗОШ №5.

На проведення акції  «Повертайся живим» із задоволенням відгукнулися не тільки вихователі та вихованці старших груп, а і найменші дошкільнята із своїми батьками, так як вірять, що їхні малюнки, листівки, книжки з побажаннями та привітаннями допоможуть нашим солдатам підтримати силу, волю та віру у світле майбутнє. Вихованці закладу  підтримали і зігріли серця воїнів своїми поробками із гучним закликом -  "ПОВЕРТАЙСЯ ЖИВИМ!!!"

Дошкільнята ДНЗ №7  «Сонечко» з любов’ю та надією  передають свої листи кожному солдату-захиснику – з вірою у Перемогу, з побажанням щастя та миру!

Миру в Україні - бути!

Миру хочуть добрі люди

І дорослі, і малі

Прагнуть миру на Землі!

Категорія: Дошкільна освіта | Переглядів: 835 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Друзі сайту