Четвер, 28.03.2024, 16:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Серпень » 28 » День міста
18:52
День міста

26 серпня 2012 року наше рідне місто Ватутіне святкувало 65-ту річницю від дня свого заснування та День шахтаря. Цей святковий день став  особливим та неповторним для мешканців нашого шахтарського містечка,адже кожен з нас відчував себе частиною великої родини. Ці свята - данина пам’яті тим, хто будував наше місто і заповів нам берегти його та зміцнювати своєю щоденною працею. Рідне місто завжди славилося талановитими, щирими, добрими, чуйними, працьовитими, завзятими людьми, які щоденно піклуються про добробут сьогодення та майбутнє.

Ми гордимося , що в нашому місті народилися, живуть,  працюють, виховують справжніх патріотів рідної землі, прагнуть виплекати конкурентоспроможну особистість, здатну до самовираження, самоствердження, самовдосконалення, самореалізації.

 Ми пишаємося  Шеменою Марією Іванівною,    Бойко Раїсою Миколаївною, Довбуш Марією Григорівною  - заслуженими вчителями України; Костенко Раїсою Михайлівною – заслуженим працівником освіти України за змогу щоденно відчувати їх поради, бути прикладом для наслідування наступним поколінням.

Довбуш М.Г., яка продовжує працювати на освітянській ниві та  входить до складу авторських творчих майстерень кращих педагогічних працівників області на базі Черкаського обласного інституту  освіти педагогічних працівників («Оптимальне поєднання колективної, групової та індивідуальної форм роботи у навчально-виховний процес») ділиться досвідом своєї роботи не тільки в місті, а і в області та України.

Свято  розпочалося покладанням квітів до пам’ятника генерала армії М.Ф. Ватутіна,  меморіалу Слави, пам’ятнику шахтарям та святковою ходою центральними вулицями  нашого міста. Продовжилося святкування на центральній площі.  Голова обласної державної адміністрації, Герой України Сергій  Борисович  Тулуб привітав шахтарів та мешканців міста зі святом, висловив щирі побажання здоров’я, успіхів та  нагородив ветеранів шахтарської праці цінними подарунками і вручив Грамоти за віддану працю.

 

Навчальні заклади міста представили виставки квітів та квіткові композиції «Ватутіне – яскрава квітка у вінку України» та виставку декоративно-ужиткового мистецтва(ЗНЗ,ДНЗ,СЮТ та дитяча школа мистецтв).













Приємним подарунком жителям міста від губернатора  був виступ Черкаського академічного народного хору, тріо «Вербена» та виступ дитячого зразкового ансамблю гармоністів міста Жашкова.

Свято продовжували ігрові програми та різноманітні конкурси. Справжньою окрасою святкування стала концертна програма, яку підготували найталановитіша молодь міста, вихованці – ДНЗ та ЗНЗ.

Несподіванкою для наймолодших жителів нашого міста стала безкоштовна вистава Черкаського лялькового театру.

Міська рада дбає не лише про добробут сьогодення, але вже сьогодні переймається нашим майбутнім, а тому заохочує до активної життєвої позиції учнівську молодь. Міський голова Гончаренко Василь Олександрович урочисто привітав та вручив Почесні грамоти та грошову винагороду «надії» нашого міста. Також було вручено стрічку «Почесний громадянин міста» заслуженому вчителю України Довбуш Марії Григорівні.

Свято завершилося танцювально-розважальною програмою, молодіжною дискотекою та святковим фейєрверком.

Ми дужі вдячні всім небайдужим людям за допомогу в організації  та проведенні свята.

Бажаємо всім жителям нашого міста здоров’я, добробуту, Божої благодаті. Хай ваші оселі повняться достатком, і в них завжди панує мир та злагода. Завжди гарного настрою вам, невичерпних сил і наснаги, нових звершень у творенні вільної і могутньої України, розбудови рідного міста.

Категорія: Новини | Переглядів: 1020 | Додав: konni | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту