Четвер, 25.04.2024, 22:07
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Квітень » 11 » Фестиваль сміху «Гумор без кордонів»
11:52
Фестиваль сміху «Гумор без кордонів»

8 квітня 2016 року  вперше відбувся фестиваль сміху «Гумор без кордонів». Метою заходу були популяризація українського національного гумору, виявлення і підтримка нових талановитих акторів і виконавців.

Ведучі запросили на сцену молоді, активні та талановиті команди: спеціалізованої школи №1 - «Сюрпрайз»,  загальноосвітньої школи №2 - «Роман з  дівчатами»,  загальноосвітньої школи №5 - «Number 5» та загальноосвітньої школа №6 - «Вінегрет».

Команди  продемонстрували глядачам та членам журі свою дотепність, почуття гумору, вправність у розмовному жанрі, вокальні та хореографічні здібності. Кожна з них мала свій неперевершений стиль та особливий гумор. Учасники змагались у чотирьох конкурсних завданнях: візитна картка, розминка,  конкурс капітанів та гумористично- музична хвилинка.

На першому етапі команди в оригінальному жанрі презентували себе, використовуючи фото та відео монтаж, а також свої акторські таланти. На другому етапі – учасники демонстрували майстерність імпровізації, та відповідали на питання від ведучих фестивалю. Вражаючими були дотепні та веселі висловлювання капітанів на третьому етапі при обговоренні жартівливих слайдів. Розкрити власні творчі та гумористичні здібності команди мали можливість на четвертому етапі – «домашньому завданні» та могли «на повну» представити своє бачення заданої теми.

Члени  журі відмітили кожну команду перемогою у власній номінації:

·         «Майстри гумору – 2016» - ЗОШ № 2 «Роман з  дівчатами»;

·         «Веселі та дотепні» - ЗОШ № 6 «Вінегрет»;

·         «Гумор з перчинкою» - СШ №1 «Сюрпрайз»;

·         «Талант + творчість» - ЗОШ №5 «Number 5».

За підсумками конкурсної програми  визначили найдотепнішу команду, яка набрала найбільшу кількість (99 із 100) балів. Нею стала команда загальноосвітньої школи №2 «Роман з дівчатами».

Кращим у номінації «Містер Мозок»  став Олексій Матвійчук; у номінації «Висока акторська майстерність» - Денис Кривенко, Катерина Школьна стала номінанткою  «Наймолодший гуморист». А глядачі віддали перевагу у номінації «Перлина глядацьких симпатій» - Роману Скрипнику.

Команди були нагороджені грамотами виконавчого комітету міської ради, цінними подарунками за сприяння  ФОП Петра Мацепи та солодкими призами від ВО «Самооборона», секретаря міської ради Євгена Підцерковного та першого заступника міського голови Сергія Матвійчука.

Можна з упевненістю сказати – всі завдання були виконано на «відмінно» і цього дня всі присутні отримали масу позитиву та задоволення.

Висловлюємо щиру подяку всім учасникам та педагогам за підготовку  команд на високому рівні.

Категорія: Новини | Переглядів: 664 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту