Четвер, 25.04.2024, 07:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Лютий » 14 » Міський фестиваль патріотичної пісні ''Пам'ять поколінь''
11:02
Міський фестиваль патріотичної пісні ''Пам'ять поколінь''

Щорічно 15 лютого в Україні відзначають день, коли з території республіки Афганістан було виведено останні підрозділи обмеженого контингенту Збройних Сил колишнього Радянського Союзу. До мирного життя поверталися не за роками змужнілі, посивілі чоловіки, брати, сини, онуки, позаду яких залишилися жорстокі будні майже десятирічної війни, а попереду – адаптація до мирного життя.

В нашому місті вже стало доброю традицією до цєї дати проводити міський фестиваль патріотичної пісні ''Пам'ять поколінь''. Цього року він пройшов 14 лютого у міському Палаці культури і був організований сектором у справах сім'ї, дітей, молоді та спорту виконавчого комітету Ватутінської міської ради спільно з Товариством оборони України.

На початку фестивалю виступив заступник міського голови Дмитро Токар, який привітав учасників конкурсу та подякував ветеранам, які були присутні в залі,  за хоробрість, високий професіоналізм, надійність та благородство проявлені під час виконання інтернаціонального військового обов’язку.  «Ви заслужили щиру дяку багатьох народів та примножили авторитет України як країни – миротворця» - підкреслив він у своєму виступі.

Участь у фестивалі патріотичної пісні взяли учні загальноосвітніх шкіл міста, державного навчального закладу ПТУ №2 та студенти міської філії Черкаського медичного коледжу.


Всі виступи заслуговували на увагу і були щедро нагороджені оплесками. Всіх вразила серйозність і відповідальність з якою учасники фестивалю підійшли до підготовки та підбору репертуару. Глядачі потай витирали сльози, слухаючи твори, що звучали зі сцени.

Команди-учасниці були нагороджені грамотами Товариства Оборони України та солодкими призами, які були надані керівництвом ПАТ  «Ватутінський хлібокомбінат» та директором ПП ''Імпульс'' Віктором Горобцем.

Журі у складі: заступника міського голови Дмитра Токаря, голови Української Спілки ветеранів Афганістану м.Ватутіне Валерія Школьного, головного спеціаліста сектору у справах сім'ї, дітей, молоді і спорту Валентини Дроздової, військового комісара Звенигородсько – Лисянського ОМВК Сергія Кравченка та начальника відділу культури і туризму Наталії Геращенко  визначили кращі номера, які вже за існуючою традицією будуть включені до концертної програми з нагоди святкування Дня Захисника Вітчизни. Ними стали: пісня ''Війна'', яку виконала Лілія Дікая – учениця ЗОШ №5; пісня ''Пробач мені, дідусю'' у виконанні Аліни Лагоди – учениці ЗОШ №2 та пісня ''Запаліть свічки'' у виконанні Аліни Поліщук – студентки філіалу Черкаського медичного коледжу.

Голова міського Товариства сприяння обороні України Сергій Бурбело нагородив переможців конкурсу грошовими преміями.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 830 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Друзі сайту