Четвер, 28.03.2024, 17:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 16 » Перемоги вихованців Ватутінської міської станції юних техніків
16:25
Перемоги вихованців Ватутінської міської станції юних техніків

З метою розвитку творчих здібностей у дітей і підлітків, популяризації мистецтва оригамі в області, ознайомлення громадськості з мистецтвом оригамі та сучасними напрямками його розвитку в світовій культурі, стимулювання творчого та інтелектуального розвитку дітей і юнацтва, організації змістовного дозвілля, залучення учнівської молоді до розуміння прекрасного в оточуючому світі, з 08 по 15 листопада 2016 року на базі Комунального закладу «Черкаський обласний центр науково – технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради» та Черкаського обласного Будинку вчителя проходила обласна виставка «Мистецтво оригамі» (далі - Виставка).

Для участі у Виставці було представлено 103 роботи від вихованців 23 позашкільних навчальних закладів області у номінаціях:

1.     Композиційне з будь – яких модулів.

2.     Кусудами.

3.     Просте композиційне оригамі.

4.     Сувеніри на основі оригамі.

5.     Ляльки оригамі.

6.     Вироби в техніці кірігамі і гофрування.

7.     Композиційне оригамі (з трикутників).

8.     Класичне оригамі.

 

Конкурсні роботи оцінювалися згідно з основними критеріями, серед яких: візуальне враження від експонату, трудомісткість виготовлення, відповідність вимогам дизайну, якість виготовлення, творчий підхід, композиційність, оригінальність.

Високий рівень підготовки до виставки «Мистецтво оригамі» продемонстрували вихованці Поліщук Ірини Сергіївни, керівника гуртка початкового технічного моделювання Ватутінської міської станції юних техніків.

Так у розділі «Класичне оригамі» ІІІ  місце зайняла Авдеєнко Софія, учениця 1 класу Ватутінської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 2, за роботу «Око Лондона»;  у розділі «модульне оригамі (китайське з трикутників)» ІІІ місце посіла Гец Вікторія, учениця 2 класу Ватутінської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 2, за роботу «Орел – символ Америки».

 

Переможців нагороджено Дипломами, а керівника гуртка Грамотою Комунального закладу «Черкаський обласний центр науково – технічної творчості учнівської молоді  Черкаської обласної ради».

У рамках Виставки було проведено майстер – класи для керівників гуртків оригамі та паперопластики. Всі учасники майстер – класів отримали свідоцтва за участь у цьому заході.

Категорія: Новини | Переглядів: 529 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту