П`ятниця, 19.04.2024, 03:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Січень » 3 » ПЕРЕПАДА ОЛЬГА МИХАЙЛІВНА
00:48
ПЕРЕПАДА ОЛЬГА МИХАЙЛІВНА

Ольга Михайлівна Перепада працює на посаді психолога методичного кабінету відділу освіти з 2003 року. В 2008 році, в зв’язку із створенням при методичному кабінеті навчально-методичного центру практичної психології та соціальної роботи, переведена на посаду практичного психолога, який відповідає за психологічну службу. Має високу загальну і професійну культуру. Методично грамотний, висококваліфікований спеціаліст. За період роботи виявила високий рівень професіоналізму, досягла вагомих результатів у своїй діяльності.

Перепада О.М. має повну вищу психологічну освіту за спеціальністю «психолог», яку здобула, закінчивши факультет психології Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького в 2008 році. В 2010-2013 роках – навчання в аспірантурі Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Має вищу кваліфікаційну категорію.

З 2008 року здійснює керівництво навчально-методичним центром практичної психології та соціальної роботи. На високому професійному рівні організовує роботу фахівців центру: проведення міських семінарів-практикумів, забезпечення функціонування «гарячої лінії телефону довіри», забезпечення психологічного супроводу навчально-виховного процесу в усіх закладах освіти міста.

Надає науково-методичну допомогу практичним психологам, соціальним педагогам, керівникам навчальних закладів, батькам, решті учасників навчально-виховного процесу закладів освіти.

З 2005 року проводить тематичні семінари-практикуми, засідання за круглим столом для керівників освітніх закладів (проблемний семінар «Психологія управління»), учителів індивідуального навчання (проблемний семінар «Індивідуальне навчання. В полі зору – хвора дитина», викладає спецкурс «Психологія творчості» для педагогічних працівників міста.

Видавнича діяльність здійснюється на рівнях: міському – публікації в місцевій пресі; тиражування методичних та інформаційно-методичних вісників; обласному - участь у інтернет-семінарах, інтернет-конференціях) – станом на 01.12.2013 взято участь у 14 фахових науково-практичних та наукових конференціях; всеукраїнському - конференції, публікації у наукових часописах; публікації у фахових та наукових виданнях: 18 публікацій.

З 2005 року Перепада О.М. очолює міську психолого-медико-педагогічну консультацію. На високому професійному рівні проводить психодіагностичну та корекційну роботу з дітьми з особливими потребами.

Організовує роботу методичного об’єднання практичних психологів та соціальних педагогів, ділиться здобутим досвідом та власними напрацюваннями з іншими практичними психологами.

Співпрацює з Міжнародним правозахисним центром «Ла-Страда Україна».

Постійно підвищує психологічну компетентність педагогічних працівників міста через виступи на нарадах, педрадах, семінарах, корекційно-розвивальних заняттях для педагогічних працівників.

Бере активну участь у виставці передового педагогічного досвіду та має результати: 2007 рік – диплом ГУОН Черкаської облдержадміністрації (наказ ГУОН №198 від 30.05.2007) за добірку семінарських занять з підвищення рівня психологічної компетентності керівників; диплом ГУОН Черкаської облдержадміністрації (наказ ГУОН №227 від 10.06.2009) за розробку комплексної програми діагностичних методик для проведення моніторингових досліджень динаміки рівня розвитку психічних складових дошкільників; диплом ГУОН Черкаської облдержадміністрації (наказ від 13.06.2013 №296) за методичний посібник «Психодіагностичний напрямок у роботі психолога-консультанта з дітьми з особливими освітніми потребами».

За час роботи Перепада О.М. здобула повагу та авторитет серед педагогічних працівників міста та серед колег-психологів. Зарекомендувала себе як творчий, відповідальний, досвідчений та професійний психолог та умілий організатор.

Нагороджена грамотою відділу освіти Ватутінської міської ради та райкому Профспілки працівників освіти і науки України (2009 рік); грамотою Ватутінської міської ради (2011 рік).

Має сертифікати про участь в роботі регіонального семінару-тренінгу з упровадження Комплексної програми формування навичок здорового способу життя у дітей та підлітків (за проектом „Діалог”, жовтень 2005 року); учасника аналітично-проектного інформаційного семінару-тренінгу „Відповідь на епідемію ВІЛ-інфекції на національному та регіональному рівні” (березень 2006 року); учасника тренінгів в рамках Проекту розвитку ВІЛ/СНІД сервісу в Україні (березень, 2010, листопад 2010, лютий 2011року); координатора волонтерів психологічної служби закладів освіти в рамках проекту «Волонтерський рух як інноваційна форма розвивальної, превентивної та профілактичної соціально-педагогічної роботи з молоддю», 2011рік.

Категорія: Наші здобутки | Переглядів: 1169 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту