П`ятниця, 26.04.2024, 15:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Березень » 13 » Семінар-практикум «Психологічне здоров’я в структурі діяльності «Школи сприяння здоров’ю»
17:45
Семінар-практикум «Психологічне здоров’я в структурі діяльності «Школи сприяння здоров’ю»

13.03.2014 року на базі відділу освіти навчально-методичним центром практичної психології та соціальної роботи методичного кабінету відділу освіти практичним психологом Бондаренко Т.М. проведено семінар-практикум «Психологічне здоров’я в структурі діяльності «Школи сприяння здоров’ю». В роботі взяли участь головний спеціаліст відділу освіти Лєдок Л.В., завідувач методичного кабінету Жовновата Н.Я., методист методичного кабінету Ткаченко Л.Л., заступники директора з виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів міста, практичні психологи та соціальні педагоги.

  

Бондаренко Тетяна Михайлівна презентувала досвід роботи щодо забезпечення психологічного супроводу діяльності «Школи сприяння здоров’ю».

Семінар пройшов в інтерактивній формі. Учасники розширили знання про поняття «психологічне здоров’я особистості», опрацювали фактори, які впливають на психологічне здоров’я людини та розробили правила, яких необхідно дотримуватись, щоб зберегти це здоров’я.

Інформативними стали результати моніторингових досліджень щодо обізнаності дітей з питань психологічного здоров’я особистості. Цікавим було те, що близько половини дітей основною умовою особистісного комфорту вказали внутрішньосімейні стосунки, які виступають для дітей основним базовим чинником, який забезпечує психологічне здоров’я.

Кожен заклад отримав підготовлений комплект вправ з психогімнастики для використання в роботі педагогічних працівників з учнями.

По закінченні семінару із підсумковим словом виступила завідувач методичного кабінету Жовновата Н.Я., яка наголосила на важливості діяльності «Школи сприяння здоров’ю» та побажала творчих здобутнів учасникам семінару. Семінар відбувся у теплій атмосфері, яка забезпечувала психологічний комфорт учасників.

Категорія: Психологічна служба | Переглядів: 839 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту