Четвер, 28.03.2024, 15:29
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Жовтень » 25 » Шана й тепло наших сердець для вас, визволителі!
16:48
Шана й тепло наших сердець для вас, визволителі!

 69 років тому, а саме 28 жовтня 1944 року, після трьох років окупації, відлунали останні постріли Великої Вітчизняної війни, Україна була звільнена від фашистських загарбників.  Мільйонами  життів заплатив наш народ за мирне небо над українською землею, але в пам'яті народній назавжди залишаться самовідданість і мужність тих, хто відстояв свободу і незалежність нашої Батьківщини. Патріотизм, сила духу, згуртованість і взаємна підтримка, визначили весь результат війни і привели до перемоги.

 Вже виросло не одне покоління, яке знає про війну тільки з фільмів та книг та наша пам'ять безсмертна, вона передається, і буде передаватися з покоління в покоління. Це ще раз підтвердили заходи та акції, які проводилися в загальноосвітніх навчальних закладах міста, а саме: уроки мужності, години спілкування, виховні години, виставки  художньої літератури, виставка малюнків, виставки фотографій, випуск інформаційного листа, екскурсії в шкільний музей М.Ф.Ватутіна, відвідування військово – патріотичного музею в с. Шампань та ін.

Свято визволення України є і буде джерелом патріотизму та наслідування для наступних поколінь, а тому учні провели зустріч з ветеранами Великої Вітчизняної війни Хоменко Л.В. та Мусійко О.П, привітали їх з 69-ю річницею визволення України від фашистських загарбників, здійснили запис спогадів про війну.

 Ми пам’ятаємо історію нашого народу і шануємо героїв-визволителів нашого краю, а тому 25 жовтня в приміщенні актової зали Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 Ватутінської міської ради з метою виявлення та підтримки творчо обдарованих дітей та учнівської молоді, популяризації і пропаганди кращих зразків вокальної творчості, виховання у підростаючого покоління патріотичного почуття, шани та поваги до героїчної спадщини Черкащини, залучення широкого кола дітей до вивчення і вшанування героїчного минулого відбувся  військово-патріотичний конкурс юних вокалістів, присвяченого 70-й річниці визволення Черкащини  від фашистських загарбників. В конкурсі взяли участь солісти-вокалісти: Дікая Л. (ЗОШ№5), Россошенко Ю. (ЗОШ №6), Лагода А. (ЗОШ №2); вокальні ансамблі малого складу: гурт «Клейнод», Головенко М. та Ліннік В. (СШ №1), Суханова Н. та Хунузіді К. (ЗОШ №2); вокальний ансамбль великого складу – гурт «Маки» (ЗОШ №5). Кращі художні номери відібрано на участь у обласному етапі конкурсу. Бажаємо успіхів та перемог нашим конкурсантам на обласному рівні, який відбудеться в грудні 2013 року..

 Ми пам’ятатимемо про тих, хто відстояв наше мирне сьогодення, право на майбутнє!

  

Категорія: Новини | Переглядів: 552 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту