Середа, 24.04.2024, 16:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 19 » Щорічне звітування керівників дошкільних навчальних закладів
16:07
Щорічне звітування керівників дошкільних навчальних закладів

 Про щорічне звітування керівників дошкільних навчальних закладів

перед педагогічним колективом та громадськістю міста.

 

На  виконання Національної доктрини розвитку освіти, п.3 наказу Міністерства освіти і науки України від 28.01.2005 №55 „Про затвердження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів”, наказу Міністерства освіти і науки  від 23.03.2005 №178 „Про затвердження Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів”, наказу відділу освіти від 30.05.2014 №245 «Про проведення звіту керівника дошкільних навчальних закладів» з метою запровадження етики управлінської діяльності у дошкільних навчальних закладах, що базується на принципах взаємоповаги та позитивної мотивації з 16.06.14 по 19.06.14 року відбулися звіти керівників дошкільних навчальних закладів. Про графік поведення звітування  заздалегіть було повідомлено у міській газеті «Місто робітниче», що сприяло залученню громадськості міста.

На звітах були присутні Д.В.Токар - заступник міського голови, Басюра А.К. - депутат Ватутінської міської ради, Мясникович Н.С. - помічник народного депутата України Ничипоренка В.М.,  Ткаченко Л.Л. - методист міського методичного кабінету відділу освіти з питань дошкільної освіти, педагогічні працівники дошкільних навчальних закладів, батьки, громадськість.

Основні завдання звітування:

-         забезпечення прозорості, відкритості і демократичності управління навчальним закладом;

-         стимулювання впливу громадськості на прийняття та виконання керівником відповідних рішень у сфері управління навчальним закладом;

-         шляхи забезпечення гармонійного розвитку особистості, збереження і зміцнення його психічного і фізичного здоров’я, виховання ціннісного ставлення до природного і соціального довкілля в світі вимог Базового компоненту дошкільної освіти.

Керівники закладів у своїх виступах продемонстрували інноваційні підходи до управління закладом, ділилися досягненнями в методичній роботі, розповідали про нові форми та методи роботи з дітьми, звітували про   матеріально-технічне забезпечення закладів,  про обсяги проведених ремонтних робіт та про використані бюджетні і благодійні кошти.

Цікавим моментом було те, що під час своїх виступів керівники використовували мультимедійну дошку, демонструючи роботу вихователів з дітьми, проводячи порівняльний аналіз харчування, захворювання дітей та створені комфортні умови для розвитку вихованців ( виконані ремонтні роботи та придбані ігрові модулі і матеріали).

До виступів залучалися Токар Д.В., Мясникович Н.С., Басюра А.К., Ткаченко Л.Л., члени батьківського комітету і присутні батьки. Всі одностайно висловлювали слова подяки керівникам закладів за їх професіоналізм, вміле керівництво закладами в досить складний час, який склався на сьогодні в державі.

   

Звучали безмежні слова подяки  депутату Верховної ради України Ничипоренку В.М., який не стоїть осторонь проблем освіти і постійно надає вагому допомогу дошкільним начальним закладам в матеріально-технічному забезпеченні, а також батькам, які небайдужі до проблем дошкільнят.

Категорія: Дошкільна освіта | Переглядів: 890 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту