П`ятниця, 26.04.2024, 08:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Грудень » 13 » Відбувся конкурс ''Я – ПАТРІОТ''
10:35
Відбувся конкурс ''Я – ПАТРІОТ''

  Сьогодні для нашої країни надзвичайно складний час -  коли вкрай необхідно переосмислити своє буття, зламати стереотипи старого мислення,  створити новий світогляд, по-новому придивитися до себе, подивитись на навколишній світ, на свою країну. Бути патріотом своєї Батьківщини – що може бути важливішим. А патріотизм починається з малого - з любові до місця, де ти народився, де живеш, з любові до своїх батьків, до своєї історії, до рідної мови, до традицій, до справи, яку ти виконуєш. Кожна людина не залежно від віку, статі, посади повинна бути патріотом, і не має значення, чи ти президент країни, чи учень школи - твій патріотизм - у якості виконання тієї справи, якою ти займаєшся.

З метою патріотичного виховання молоді та до 113-ї річниці від дня народження Героя Радянського Союзу генерала армії Миколи Федоровича Ватутіна, чиїм ім’ям назване наше місто, в міському Палаці культури 12 грудня відбувся конкурс ''Я – ПАТРІОТ''. Це змагання інтелектуально підкованих, фізично розвинених та патріотичних юнаків, які без сумніву стануть елітою України.


Театралізована  композиція, присвячена ''Небесній сотні'', якою розпочали захід учні спеціалізованої школи №1, не залишила байдужими нікого із переповненого залу глядачів та вболівальників. Присутні вшанували хвилиною мовчання тих,  хто не пожалкував свого життя виборюючи право  на краще майбутнє свого народу.

В конкурсі взяли участь команди юнаків трьох загальноосвітніх, однієї спеціалізованої школи та професійно-технічного училища, кожна з яких складалась з семи осіб. Захоплюючі конкурси викликали неабиякий азарт, жагу до перемоги та активно підтримувались вболівальниками.

Програма конкурсу включала  п'ять видів змагань. Патріотичні пісні у виконанні учнів загальноосвітніх закладів міста були, немов, місточками для переходу від конкурсу до конкурсу.

Журі, до складу якого ввійшли: Іван  Мисник – майор Звенигородсько-Лисянського об'єднаного міського комісаріату, Сергій Жмурко – секретар партії ветеранів Афганістану, Тетяна Голуб – директор дитячо-юнацької спортивної школи та Валентина Дроздова – завідувач сектору у справах сім"ї, дітей, молоді та спорту виконавчого комітету міської ради, було нелегко. Та все ж, за підсумками протоколу змагань перемогу здобули:

 

- В конкурсі ''Стройова підготовка'':

І місце –ЗОШ №2;

ІІ місце – ЗОШ №5;

ІІІ місце – ДНЗ ПТУ №2.

- В конкурсі "Дартс":

І місце – Павло Фесенко (ДНЗ ПТУ №2);

ІІ місце – Олександр Пигида (ЗОШ №2);

ІІІ місце – Олександр Куль (ЗОШ №6).

 

- В конкурсі ''Згинання, розгинання рук в упорі лежачи'':

І місце – Євген Власюк (ДНЗ ПТУ №2);

ІІ місце – Олександр Дяченко (СШ №1);

ІІІ місце – Олександр Ширшов (ЗОШ №6).

 

- В конкурсі ''Піднімання 16 кг гирі'' :

І місце – Артем Шинкеєв (ЗОШ №5);

ІІ місце - Давид Добрий (ЗОШ №2);

ІІІ місце – Дмитро Прилуцький (ДНЗ ПТУ № 2).

- В конкурсі ''Збирання та розбирання автомата'' :

І місце - Андрій Демчук (ЗОШ №5);

ІІ місце – Назар Стрижикоза (ЗОШ №2);

ІІІ місце – Віктор Босенко (ЗОШ №6).

Переможці були нагороджені грамотами виконавчого комітету міської ради, а всі, без винятку, учасники поласували смачними солодкими призами.

Загальну перемогу здобула команда загальноосвітньої школи №2, яка отримала перехідний кубок.

Також на даному заході були нагороджені учасники та переможці обласних конкурсів, а саме: Катерина Черкашина, Вікторія Плахотнюк, Анастасія Кірюшкіна (конкурс ''Тарасовими шляхами''), Ілля Зелєдєєв (конкурс ''Молоде обличчя України) та винесено подяку Софії Пюстенен за виявлений патріотизм під час збору коштів для бійців в зоні АТО.

На завершення церемонії нагородження членами журі було наголошено на актуальності  та необхідності проведення таких конкурсів у державі.

Категорія: Новини | Переглядів: 818 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту