Четвер, 25.04.2024, 22:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Листопад » 21 » Зустріч учнів старших класів міста Ватутіного із представниками адміністрації вищих навчальних закладів
11:51
Зустріч учнів старших класів міста Ватутіного із представниками адміністрації вищих навчальних закладів

Немає професій з великим майбутнім,

але є професіонал з великим майбутнім.

(Д. Сейерз).

 

Вибір професії – це справа всього життя. Як не помилитися, розібратися в собі, зробити правильний вибір? Адже хочеться, щоб обрана спеціальність приносила не тільки насолоду, а й задовольняла матеріальні запити, забезпечувала максимальну реалізацію можливостей людини, приносила користь суспільству. Зорієнтуватися в океані сучасних професій молоді допомагають заходи з профорієнтації.

20 листопада 2013 року у міському Будинку культури відбулася зустріч учнів старших класів міста Ватутіного із представниками адміністрації вищих навчальних закладів, організована відділом освіти Ватутінської міської ради спільно з Ватутінським міським центром зайнятості.

Зустріч розпочала начальник Ватутінського міського центру зайнятості Пастернак Ольга Іванівна, яка побажала випускникам успішно закінчити школу, скласти іспити та вступити до обраних навчальних закладів.

З вітальним словом до учасників зібрання звернувся перший заступник міського голови Заборовець Олександр Анатолійович, наголосив на важливості бути у сучасних умовах конкуренції на ринку праці гарним спеціалістом. А для цього треба наполегливо навчатися, пізнати себе, щоб не помилитися у важливому виборі.

 

Головний спеціаліст відділу освіти Ватутінської міської ради Лєдок Лариса Володимирівна приєдналася до побажань та побажала всім присутнім плідної праці.

 

Перед випускниками з презентаціями своїх навчальних закладів виступили представники Черкаського кооперативного економіко-правового коледжу, Уманського національного університету садівництва, Уманського державного педагогічного університету ім. П. Тичини, Білоцерківського національного аграрного університету.

400 присутніх на зустрічі випускників отримали відповіді на запитання про умови вступу та навчання, наявність гуртожитків у запропонованих  вищих навчальних закладах, організації харчування та дозвілля студентів.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 571 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту