Вівторок, 23.04.2024, 15:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Вересень » 1 » «Батьківщина, мати й мова – три цілющих вічних слова»
15:58
«Батьківщина, мати й мова – три цілющих вічних слова»

Непомітно  минуло  літо, і на порозі  вересень. Він приніс  із собою червоні кетяги  калини,  жовті капелюхи соняшників, різнобарв'я квітів, трав і прекрасне свято – День знань.

1 вересня 2015 року першокласники вперше переступили поріг  Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5,а на останню сходинку країни знань піднялися наші випускники  11 класу.

Класними керівниками 1-11класів проведено уроки мужності з метою  формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття любові  до України, поглиблення знань школярів з історії України готовності до виконання громадянського обов’язку.

Класні керівники початкової школи провели свій перший урок  на тему: «Батьківщина, мати й мова – три цілющих вічних слова», на якому вчили дітей любити рідну мову, рідну школу та свою Батьківщину. На уроці  в 3 класі  мав слово  волонтер  «Самооборони» Майдану Ступник Олег Васильович, який закликав дітей шанобливо ставитися до родини, до однокласників, мешканців міста.


«Наша Україно! Ми – твоя надія, ми – твоє майбутнє й заповітні мрії» цією темою класні керівники школи другого ступеня розпочали урок мужності, на якому ознайомили дітей з відомими діячами України, прищеплювали любов до звичаїв, традицій  та символів українського народу. В п’ятому класі був присутній учасник антитерористичної операції на Сході України Кухаренко Олег Васильович, який  разом з учнями перегляну відео фрагмент «Відкрий Україно!» та наголосив, що наша держава із цікавим минулим, багатою культурною спадщиною, давніми народними традиціями. Тут живуть працьовиті волелюбні люди. А ще наша земля багата різними талантами.

«Та все подолає в тяжкій боротьбі  незламна моя Україна» - ці слова прозвучали під час проведення уроків  патріотизму вчителями 9-11 класів. Протягом уроку діти переглянули відеофільми «З відданістю Україні», « Майдан -2014», пролунали  з уст дітей заклики Т.Г.Шевченка до України. Вчителі націлювали  учнів усвідомлювати готовність до виконання громадянських та конституційних обов’язків.

 

Ми – єдина країна! Незважаючи на усі негаразди, ми прагнемо одного – спокою, миру та чистого блакитного неба над головою.

Категорія: Загальна середня освіта | Переглядів: 813 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту