П`ятниця, 29.03.2024, 09:22
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Квітень » 19 » Cемінар-практикум на тему «З досвіду впровадження здоров’язберігаючих технологій».
11:04
Cемінар-практикум на тему «З досвіду впровадження здоров’язберігаючих технологій».

18 квітня 2013 року в Ватутінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 відбувся семінар-практикум на тему «З досвіду впровадження здоров’язберігаючих технологій». Ще в 2006 році  школа №5 увійшла в національну мережу  шкіл сприяння здоров’ю і відтоді свою роботу спрямувала на застосування в навчально-виховному процесі таких технологій, які сприяли б не тільки збереженню, а й зміцненню фізичного, психічного, морального та духовного здоров’я учнів.

Семінар розпочав свою роботу в актовій залі школи, де зі   словом до учасників звернулася завідувач методичним кабінетом Жовновата Н.Я., а з привітальним словом – начальник відділу освіти Точинюк Л.П.. Заступник директора з виховної роботи Арутюнян Л.О. ознайомила присутніх з роботою, яка проводиться в школі за обраним напрямком. Також учасники семінару, а це начальник відділу управління комунальною власністю міста, на якого покладені обов’язки заступника міського голови  Токар Д.В., заступники директорів з виховної роботи, педагоги-організатори всіх шкіл міста, працівники методичного кабінету переглянули презентацію «Школа Майбутнього – Школа сприяння здоров’ю як центр культури здоров’я ». 

 

Як приклад позаурочної роботи, присутні могли побачити роботу гуртка «Ляльковий театр». Учасники гуртка, учні 4-А класу, під керівництвом вчителя Довбуш М.Г. показали лялькову виставу «Лісова пригода». Тема вистави – негативний вплив тютюнопаління на здоров’я живих організмів, в тому числі й людини.


На  великій перерві роботу даного семінару було продовжено на шкільному подвір’ї, де після виступу агітбригади діти демонстрували свої захоплення. Вправи з обручами, гирями, палками, набивання футбольного м’яча, катання на самокатах, танцювальний флешмоб перетворилися на яскраве спортивно-музичне шоу у виконанні учнів 3-10 класів. Учасники семінару, учні, вчителі школи і, навіть, батьки оплесками підтримували виступи школярів. По закінченню перерви роботу семінару було перенесено до спортзалу школи, де відбулися традиційні змагання між командою випускників школи та командою вчителів. В напруженій боротьбі перемогла дружба між вчителями та учнями.



В холі школи учасники семінару могли побачити виставку учнівських робіт, експонатами якої були вироби, зроблені дітьми в позаурочний час. Це і вироби з бісеру, соломи, солоного тіста, соснових шишок, пластиліну, паперу тощо.

Категорія: ММК | Переглядів: 851 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту