Четвер, 25.04.2024, 17:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Вересень » 13 » День фізичної культури і спорту
17:39
День фізичної культури і спорту

День фізичної культури і спорту  з 1994 року відзначається щорічно у другу суботу вересня. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.

З метою популяризації олімпійського руху, розвитку фізичної культури і масового  спорту, підвищення рівня спортивної майстерності, організації змістовного дозвілля, пропаганди здорового способу життя 13 вересня 2014 року на міському стадіоні ''Шахтар'' відбулися спортивно-масові заходи  з нагоди Дня фізичної культури та спорту. На святі були присутні міський голова Василь Гончаренко, заступник  міського голови Дмитро Токар, завідувач сектору у справах сім'ї, дітей, молоді та спорту Валентина Дроздова.

Розпочалась урочиста частина з виконання Державного Гімну. З привітальним словом до учасників дійства звернувся міський голова Василь Гончаренко, який привітав всіх присутніх зі святом та побажав міцного здоров'я, мирного неба, натхнення, спортивного кар'єрного росту. Він нагородив вихованців дитячо-юнацької спортивної школи, вчителів фізичної культури та ветеранів спорту Почесними грамотами та Подяками виконавчого комітету Ватутінської міської ради.

   Основну програму склали спортивні змагання між шкільними командами. Жваво та цікаво пройшли ''веселі старти'' між учнями 5-6 класів, де І місце здобула загальноосвітня школа № 5, ІІ місце - ЗОШ № 6, ІІІ місце – СШ № 1. Веселим та захоплюючим видовищем стало змагання з перетягування канату між учнями 9 класів, де перемогу отримала спеціалізована школа № 1, ІІ місце зайняла ЗОШ № 5. В змаганнях з дартсу змагалися між собою збірна шкіл та вчителі фізкультури, де здобула І місце спеціалізована школа № 1, ІІ місце – ЗОШ № 5, ІІІ місце –ЗОШ № 6. Достойно пройшов волейбольний турнір між учнями 10-11 класів, в якому перемогу  посіла загальноосвітня школа № 2, ІІ місце – ЗОШ № 6, ІІІ місце – СШ № 1. В чемпіонаті з футболу між учнями 7-8 класів перемогла  команда  загальноосвітнього навчального закладу № 5, ІІ місце - ЗОШ № 6, ІІІ місце – СШ № 1. В настільному тенісі між учнями шкіл І місце  зайняла загальноосвітня школа № 5, ІІ місце – ЗОШ № 6, ІІІ місце – СШ № 1.

Завершилося свято нагородженням переможців цінними подарунками та грамотами сектору у справах сім'ї, дітей, молоді та спорту. Приємним сюрпризом для учасників свята став танцювальний номер від переможців міського конкурсу ''Олімпійське лелеченя'' спеціалізованої школи № 1.

   Із заключним словом виступив заступник міського голови Дмитро Токар, який висловив подяку школярам за активну участь, побажав всім успіхів та перемог, як в спорті, так і в житті.

Всі присутні та учасники отримали заряд енергії, позитивних емоцій, гарний настрій  на цілий день.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 784 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту