Вівторок, 23.04.2024, 23:50
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Вересень » 04

Дошкільна освіта є однією з  важливих ланок освіти. І від того,як ми сформуємо дитину до вступу в школу залежить її успіх у подальшому навчанні. 

Тому у  ДНЗ приділяється велика увага навчально-виховному процесу дітей. У закладах працюють вихователі, яких можна назвати педагогами-новаторами, педагогами–фонатами своєї справи, педагогами-мамами та просто тими, хто безмежно любить своїх вихованців, вміло створює їм комфортний морально-психологічний клімат, організовує розвивально-ігрове середовище, забезпечує їх моральний, фізичний і розумовий розвиток.

Педагогічні працівники дошкільних навчальних закладів у своїй роботі керуються вимогами Державного стандарту дошкільної освіти. Базовий компонент націлює педагогів на цілісний підхід до формування дитячої особистості, підготовку її до органічного, безболісного входження до соціуму, природного і предметного довкілля через освоєння основних видів життєдіяльності, а також у напрямку забезпечення реальної наступності та безперервності між дошкільною та початковою ланками, інтеграції родинного і суспільного виховання. З новог ... Читати далі »

Прикрепления:
Категория: Дошкільна освіта | Просмотров: 972 | Добавил: -=KYMILLIE=- | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

Виконуючи  завдання  і  реалізуючи основні принципи виховної роботи, виховна робота навчальних закладів міста орієнтується  на  нормативно – правову базу з питань  виховної роботи, а  саме Закони України «Про освіту”, «Про загальну середню освіту”, «Про охорону дитинства”, «Концепцію виховання дітей та молоді”, «Концепцію громадянського виховання”, «Національну доктрину розвитку освіти”, «Конвенцію про права дитини”,  «Декларацію прав дитини”  та нормативно – правові акти, документи  Міністерства освіти і науки України,  Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування.

В 2013-2014 н.р. виховна робота навчальних закладів була спланована та спрямована на досягнення головної мети – формування та розвиток соціально-зрілої, творчої особистості – громадянина України.

Згідно з принципами і положеннями нормативних і директивних документів про освіту, рекомендаціями міського методичного кабінету, відповідно до структури методичної роботи в закладах, методична робота в минулому навчальному році була спрямована на виховання громадянина нової формації, національно свідомого, творчого, в ... Читати далі »

Прикрепления:
Категория: Виховна робота | Просмотров: 1087 | Добавил: -=KYMILLIE=- | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту