П`ятниця, 26.04.2024, 18:42
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 18 » Навчально-методичний семінар «Управління процесом впровадження сучасних технологій у практику роботи закладу»
14:44
Навчально-методичний семінар «Управління процесом впровадження сучасних технологій у практику роботи закладу»

17 грудня 2013 року на базі Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 ім. М.Ф.Ватутіна було проведено навчально-методичний семінар «Управління процесом впровадження сучасних технологій у практику роботи закладу». В його роботі взяли участь завідувач міського методичного кабінету Жовновата Н.Я., методист Шарова О.О., заступники директорів шкіл міста.

Семінар розпочато завідувачем методкабінетом Жовноватою Н.Я., яка наголосила на значимості та актуальності проведення управлінських семінарів з метою покращення роботи навчально-виховного закладу.

     

З основними доповідями виступили заступники директора Ватутінської ЗОШ №2 ім. М.Ф.Ватутіна з навчально-виховної роботи Орещук О.В.(«Роль керівних органів загальноосвітнього навчального закладу в процесі якісного впровадження інноваційних педагогічних технологій») та Жадан К.П. («Педагогічні новації  та інновації як чинники модернізації освітньої галузі»).

У зв’язку з введенням нових Державних стандартів початкової, базової та повної загальної середньої світи, опрацюванням нових навчальних програм було обговорено доцільність профілізації старшої школи, якій передує система роботи початкової та середньої ланок навчання в школі.

Досвідом своєї роботи поділилися заступник директора з виховної роботи ЗОШ №2 Шарова Л.В. («Педагогічні технології у виховній системі школи. Впровадження інформаційно-комунікаційних технологій»), вчитель української мови та літератури, керівник шкільного методичного об’єднання  вчителів-філологів Кущенко С.В. («Вивчення української мови в сучасній загальноосвітній школі: профільність та інноваційність»), вчитель початкових класів Клопотенко Н.Г. («Інноваційні педагогічні технології у початковій школі в умовах впровадження нових Державних стандартів освіти»), вчитель обслуговуючої праці, керівник шкільного та міського методичного об’єднання  вчителів предметів художньо-естетичного циклу Успаленко О.О. («Особливості організації навчальної діяльності учнів під час уроків обслуговуючої праці за допомогою комп’ютерної та проектної технологій») та практичний психолог школи Михайленко О.В. («Використання сучасних технологій у роботі психологічної служби»).

    

Підсумком роботи семінарського заняття стало вироблення методичних рекомендацій керівництву навчально-виховного закладу з впровадження інноваційних методів управління шкільним закладом освіти.

Категорія: ММК | Переглядів: 776 | Додав: -=KYMILLIE=- | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту