Вівторок, 16.04.2024, 19:51
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти

Ватутінської міської ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Серпень » 21 » Участь у Всеукраїнській акції "Нові стандарти - нова школа"
10:27
Участь у Всеукраїнській акції "Нові стандарти - нова школа"

       

          В рамках Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа» відбувся обмін делегаціями органів управління освітою. Акція проходила протягом 7-21 серпня 2012 року з метою вивчення готовності навчальних закладів до впровадження нових стандартів початкової освіти.

          17 серпня 2012 року делегація освітян міста Ватуіного у складі начальника відділу освіти Людмили Петрівни Точинюк, завідувача ММК відділу освіти Наталії Яківни Жовноватої  та голови міської організації профспілки працівників освіти і науки Ольги Михайлівни Перепади відвідали відділ освіти Ірпінської міської ради, науково-методичний центр та ознайомились з роботою щодо підготовки закладів до нового навчального року, готовності впровадження нових стандартів в початковій школі, із системою роботи з педагогічними кадрами та пріоритетними напрямами розвитку освітньої системи міста і кожного навчального закладу.


         Члени робочої групи побували в Ірпінській спеціалізованій загальноосвітній школі I-III ступенів художнього профілю №1 ім.А.С.Макаренка, яка визнана кращою в Київській області за даними профілем навчання; в Ірпінській спеціалізованій загальноосвітній школі з I-III ступенів №12 з вивченням іноземних мов (школа лінгвістики), єдиній в області де організовано вивчення 15 мов світу; в Ірпінській загальноосвітній школі з I-III ступенів №13, яка тривалий час є школою-лабораторією з інформаційних технологій; в Ірпінській загальноосвітній школі з I-III ступенів №3, де успішно реалізуються напрями виховання та навчання талановитих, спортивно обдарованих, фізично розвинених учнів; в Ірпінській загальноосвітній школі з I-III ступенів №14, де головним орієнтиром у виховній роботі є патріотичне виховання.

            Учасниками зустрічі на високому та достатньому рівні оцінено роботу закладів щодо реалізації заходів в рамках Всеукраїнської акції «Дай руку, першокласнику!», забезпечення учнів перших класів підручниками та навчально-методичною літературою, рівня підготовки вчителів початкових класів до роботи в умовах впровадження нових стандартів, матеріально-технічного забезпечення шкіл регіону.

      Представники делегації поділилися досвідом організації науково-методичної та навчально-виховної роботи. Учасники акції висловили подяку Міністерству освіти і науки, молоді та спорту за надану можливість обміну досвідом роботи між освітянами України.

Категорія: ММК | Переглядів: 875 | Додав: konni | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту